Over Miss Retro

Miss Retro is een webshop die nieuwe kleding met een vintage look verkoopt, ook wel Retro genoemd. Deze kleding is gebaseerd op de jaren ’40, ’50 en ’60. Perfect voor de rockabillies en pin ups onder ons! De kleding is vrouwelijk en elegant. Mooi voor een leuk feestje, maar ook netjes genoeg om naar het werk te dragen. Hier vind je al onze producten.

Miss Retro is een klein bedrijf, dat wordt gerund door mij, Janet Haagsma. Dit is ontstaan uit mijn grote passie voor de jaren ’40 tot en met ’70. De kleding uit die tijd vind ik prachtig, maar ook de meubels, auto’s en de muziek.  Door deze passie vind ik het heerlijk om met Miss Retro op festivals of beurzen te staan.

Momenteel ben ik bezig om van alle artikelen eigen productfoto’s te maken. Dit omdat ik vaak niet tevreden ben over de foto’s die bij de producten geleverd worden. Vaak lijken de kleuren bijvoorbeeld heel anders op de foto’s. Om teleurstellingen te voorkomen, maak ik dus nu mijn eigen productfoto’s. Het kan even duren voordat de eigen foto’s van alle producten erop staan, maar dit is wel het doel.

Miss Retro doet haar best om jou tevreden te houden. Daarom laten wij de verzendkosten laag en zorgen we ervoor dat de pakketjes snel de deur uitgaan!

Bij vragen of suggesties kun je altijd een berichtje sturen. Wij streven ernaar om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik sta heel erg open voor tips en suggesties! Ga hiervoor naar de contactpagina.

Miss Retro is een samenwerking begonnen met Linda Haagsma Fotografie, een fantastische jonge fotografe! Samantha van der Sluis, die overigens vaak op beurzen staat met miss retro, is een van de modellen. We hopen er uiteindelijk een prachtige site met eigen foto’s aan over te houden!